lunes, 5 de marzo de 2007

PULSÓMETRO


Hui és el dia del mes en que es publiquen les dades del Pulsómetro de la SER.
Per a mi, és satisfactori escoltar que quasi el 70% dels enquestats valoren possitivament la gestió del meu govern, fins i tot aquells que encara manifesten no votar-nos.
Este tipus de resultats estimula a continuar treballant amb més força i il.lusió si cap. I a fer-ho governant per a totes les persones, sense fer distincions per qüestions partidistes.
Però hi ha una altra part d’este estudi que no em resulta tan tranqulitzador: aquelles preguntes sobre el futur, és a dir, on les persones manifesten a qui votaran.
En este apartat, el PSOE avança al PP en 6 punts i ens donen la victòria amb 12 regidors. A més a més, no em queda clar quants dels votants del PP optaran per Mut i quants per Torró (hi ha més d’un terç que encara no diu a qui votarà) .
No vaig a negar que estes dades no m’alegren però, ni són un reflexe real del que passarà el 27 de maig i fer-les públiques no suposa cap benefici per al partit que resulta vencedor.
Ho tinc comprovat. Unes enquestes favorables desmobilitzen el vot dels teus, que es confien. I a la inversa, unes enquestes desfavorables unixen i mobilitzen el vot dels contrincants, que temen perdre.
O siga que, animats sí, però confiats…”ni lo sueñen”
Fins demà.

Share/Bookmark

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Como muy bien dices , de confiarse nada . Lo que vale es el resultado del dia 27 y mal nos iria si dieramos credito a lo que dicen las encuestas.
Se tiene que luchar hasta el ultimo momento para obtener el mejor resultado .
Hay una maxima que dice "QUE EL ENEMIGO NO ES TONTO" , asi que manos a la obra .
Esperamos lo mejor para ti porque sinceramente te lo mereces y te lo ganas dia a dia.
Hasta pronto . Saludos.

Browner...Seguro? dijo...

Como muy bien dices, mucho cuidado con las encuestas, solo hay que recordar que ocurrio hace cuatro años, cuantas menos se publiquen y menos euforia mejor.

La mejor manera de conseguir que la gente vote es que se den cuenta de la que nos viene encima si gana el PP, asi que hay que ir a votar, haga sol o llueva ese dia, y mas vale que sobren que falten, todos los votos seran utiles, hay que votar.

Anónimo dijo...

Cap confiança.Cal explicar d'açí a les eleccions alló que s'ha fet i sobre tot, que i com es farà en el futur.Que tu sigues ben valorat es consecuència d'una bona gestió.I de que ofereixes realitats de progrés a aquesta ciutat.Però la dreta no va a parar de tractar de minar la teua imatge com a cap del futur govern.Molt d'ànim i segueix amb la teua línia de respecte, confiança i esperança per al present i el futur de Gandia.

Anónimo dijo...

orengo y sus competiciones

Anónimo dijo...

¿Sólo hay comentarios favorables? ¿Las críticas son eliminadas o simplemente no ponen nada?