sábado, 17 de febrero de 2007

PERSONES HUMANES

Anit, l’Assemblea del meu partit va aprovar la llista en quasi un 95% de vots a favor. No ha sigut fàcil trobar a les millors persones que m’acompanyen en la meua candidatura per a pròxim alcalde de Gandia. Però ara ja puc alenar tranquil i satisfet: tinc la llista que buscava i tinc el recolçament dels meus afiliats.

Front a alguns que defenen la bandera aglutinadora de les sigles (certament, amb la crisi que tenen damunt, ho necessiten si volen sumar vots), jo he preferit apostar per les “persones humanes”. Vull governar per a les persones, per a les més de 80.000 persones que conformen esta ciutat, diverses en les seues formes de viure i de vore la vida. Per això, vull que el meu govern, més que per unes sigles, estiga encapçalat per unes “persones humanes”, persones honestes, de trellat, amb àngel, en les que puga confiar… persones amb voluntat de treballar pels demés, que siguen els ulls i la veu del ciutadà de cada barri en l’Ajuntament.

Com podreu comprovar, la llista que he presentat està formada per persones amb estes característiques. Moltes d’elles no pertanyen a cap partit polític, és més, mai han estat en política… Són diverses també en els seus plantetjaments, i procedeixen de distints àmbits. Tots junts, conformen una llista plural, com plural és la societat en la que vivim. Crec que esta és l’única manera en la que es pot governar per a totes i tots.

Com vos deia abans, no ha sigut tasca fàcil completar la llista. Actualment, la figura del polític està denostada i la gent té por a dedicar-se a això de la cosa pública. Por a estar en el punt de mira, por a les crítiques, al que diran… por a no saber fer-ho.

Contra esta por, en alguns casos he hagut d’insistir molt per a que em digueren que sí. I, sincerament, crec que, acceptant, han triat la millor opció.

Ja vos ho he dit alguna que altra vegada: pense que les millors persones estan en política i que la política ens fa ser millors persones. El clamor popular que demonitza els polítics és fruit del desconeixement, dels prejudicis i, en part, culpa d’alguns pocs noms propis que fan que la gent perda la confiança en la classe política.

Però la política és una tasca preciosa, que no s’ensenya en cap facultat i que t’ompli de satisfaccions. Crec que res pot omplir ni engrandir més que representar als teus conciutadans, i voler i poder fer coses per augmentar la qualitat de vida de les persones. Eixa sensació supera ,de totes totes, les pressions i crítiques que venen amb el càrrec.

Hui estic content… però no confiat.

Fins demà.


Share/Bookmark

6 comentarios:

Anónimo dijo...

le felicito, sobretodo, por quien ha elegido en beniopa. Una persona muy conocida, si no me confundo, trabajador municipal, o al menos antes, pero puestos a pensar en personas con capacidad de gestión, porque no coje usted a "EL RUBIO" seguro sabe de quien hablo, con bigote, alto, muy buena persona por cierto, pero que no sabe gestionar más que el montaje de un escenario. definitivamente alcalde, la politica es para dos o tres como usted, que valen para eso.
No se aproveche del credito de gente como Pep Morant, muy querido en beniopa, pero que ser concejal, sin duda, no le ha hecho ningun bien.

Debería haber buscado gente que sepa gestionar y capaz de enfrentarse a problemas de una regidoria. Ya que su administracion tiene bastantes.

Por cierto, continua OBVIANDO A LOS JOVENES, una vez más.

No hay gente capaz en Joves Socialistes? yo diria que sí.

Anónimo dijo...

Felicidades alcalde.

Has hecho una lista bastante proporcionada.Lamento lo del nombre que he puesto, que posiblemente le pegaba más al del comentario anterior (ajustándose a la definición de la R.A.E.).

Manolo Rufat es un gran trabajador, persona muy apreciada en Beniopa y a gente como el autor del mensaje anterior eso es lo que le preocupa.

Por otro lado, me consta que Mónica Richart es miembro de Joves Socialistes tanto en País Valencià como en Gandia, y también está esa chica inglesa, que es bastante joven y que está también bién colocada.

Me pregunto si el autor de el mensaje anterior no habrá sido alguno de esos que llevan años aspirando a ser el candidato joven y que no se suelen caracterizar ni por ser trabajadores ni por ser conocidos ni queridos por los jóvenes, y me remito al problema que hubo hace un año con el Consell dels Joves.

Anónimo dijo...

Orengo, esta llista electoral que ha eixit publicada és extraña. Tu i el teu partit per fi heu volgut tindre novament els vots del grau.

El pato és una excel·lent "persona humana" i ell sabrà treballar pels grauers.

És conegut que Mònica no ha fet un gran treball pel nostre poble, però has tornat a demostrar la teua categoria personal fent que anara en la llista en un puesto digne i que, podria eixir i tot.

Joves? de vegades tenen que treballar algo primer, que el comentari anterior de "despistado" té raó, als que teniu sols els coneixem perquè han eixit en la prensa des del el espai jove eixe i els van qualificar de mercenaris. Tal vegada siga injust (sobretot perquè el Mafé eixe ara està al Bloc) però això està prou conpensat.

Anónimo dijo...

Una buena lista, si señor... ahora falta ver como será la tonta. jejejeje

Bueno Orengo, particularmente creo que has traicionado a Borrás. Se ha comido el marrón con las urbanizaciones y ahora le das puerta con las amables palabras de que no hay problema porque está jubilado. Eso si que es ser persona humana.

Por lo demás, veo que siguen personas que llevan muchos, pero que muchos años en el ayuntamiento, aunque sean relativamente jóvenes, por lo cual, los de juventudes socialistas, como seguramente será el primer comentario, se sienten decepcionados porque también aspiran a hacerse mayores en la poltrona.

Para acabar te diré que estoy sorprendida de ver que en tu partido te hayan dejado poner a tanto independiente, lo cual me gusta, esta ciudad tiene 80.000 habitantes y si solo se tiene que hacer la lista con los 200 militantes que tiene el PSOE, se estaría muy lejos de la realidad.

Lo dicho, ni frío ni calor, tal vez templado.

Anónimo dijo...

Tristement una vegada mes el senyor Alcalde i el Psoe no han tingut a be colocar a cap membre de Joves Socialistes. Es una llastima ja que segur que hi ha gent preparada per asumir tal tasca.

els joves som una peça clau en la societat i voste, senyor Alcalde, que tant se n`alegra de haber sigut presidente del Consell dels Joves de Gandia, no ha tingut la dignitat de colocar cap membre de joves Socialistes en llocs d´eixida.

Per cert Monica Richart no forma part de joves socialistes i a mes la pasada legislatura quan la van posar no estaba ni afiliada, a mes va de 12 o siga que no eixira.

Espere que tant el Bloc com el PP tinguen joves en els seus llocs d'eixida.

Anónimo dijo...

Pense que treballar per el partit no te premi, es mes, paga la pena dedicarse a altres coses i que el busquen desde la independencia per formar part de la llista electoral, pero espere que tingam un bon resultat electoral,perque si no es aixi, no hi hauran independents que defengen la gestio a la assemblea, i si militants ejercint els seus drets