viernes, 9 de febrero de 2007

Estem d’enhorabona

Ahir no vaig poder escriure-vos. Hi ha dies en què em buide. Dies intensíssims, de moltes tensions, en els que vaig desgastant persona i, torne a casa de nit, completament esgotat. Però, si són fructífers, dies com eixos mereixen la pena…

Últimament he tingut no dies, sinó setmanes així. I un dels seus resultats el podem celebrar hui: hui es presenta una esmena en el Senat per a modificar la Llei d’Igualtat que afecta a tot l’Estat. I l’únic objectiu d’eixa esmena és aconseguir que les dones de la Safor que han patit un maltracte no hagen de desplaçar-se a Alzira per a denunciar-ho. És a dir, Gandia també tindrà un jutjat específic per a la violència de gènere.

Este nou servei jurídic és fruït d’intensos tràmits i, d’un esforç titànic d’esta ciutat, amb el recolzament de les associacions de dones, un equip de juristes i, sobretot, gràcies a la inestimable ajuda d’uns amics amb molta influència a Madrid: Carmen Alborch, presidenta de la Comissió de Violència Domèstica i Joan Lerma, portaveu del PSOE al Senat. A més a més, hui, divendres, és l’últim dia de López Aguilar com a Ministre de Justícia. I el canari no ha volgut anar-se’n sense deixar arreglat el tema de Gandia. Per què? Jo pense que, quan personalitats com ell vénen a la nostra ciutat i, són tractats amablement, s’emporten un bon record de Gandia i, d’alguna manera, això els influeix a l’hora d’emprendre un esforç extraordinari en benefici d’esta ciutat.


I, mentre alguns treballem calladament, hi haurà altres que aniran fent falques de ràdio…

Fins demà.

Share/Bookmark

1 comentarios:

Anónimo dijo...

Caldrà insistir en aquesta bona notícia. El Pp després de l'empastre del seu Fernando de la Rosa, ara vol penjar-se medalletes.
Cal insistir en que la gent conega la veritat.
Endavant...