jueves, 1 de febrero de 2007

“DESDE MADRID, CON AMOR…”

Fa un parell de dies que em trobe a Madrid, amb motiu de la Fira Internacional de Turisme. En la nostra programació per a promocionar Gandia, ahir vam celebrar un acte d’homenatge als nous “embaixadors” de la ciutat, és a dir, persones que estiuegen a Gandia i triomfen a Madrid en la seua activitat professional. Entre ells, estava el director del periòdic esportiu As, el periodista Luis del Val o, un dels components del famós dúo Gomaespuma. Ha sigut curiós comprovar l’emprempta que deixa Gandia i els gandians en la gent de fora. Tots ells conserven molt bon sabor de boca de les seues vacances a la ciutat ducal. L’han definida com una droga que enganxa, com una segona pàtria i han alavat sobretot el caràcter afable dels seus veïns. Eixe comentari ha ratificat el que ja pensava: una ciutat la fan els seus ciutadans. I en eixe sentit, podem sentir-nos ben orgullosos de la nostra Gandia.

Esperem que el boca a boca d’estos grans comunicadors aprofite per a vendre Gandia. De tota manera, he comprovat que no hi ha millor embaixador de Gandia que un gandià o gandiana quan ix fora.

Per cert, disculpeu si estos dies no sóc constant en l’horari en què publique els meus comentaris. Aprofite per escriure-vos en els únics ratets que em poden quedar mínimament lliures. Esta nit, per exemple, sopem amb el delegat d’Antena 3, Mauricio Carlotti. A vore com quedem….

Fins demà.


Share/Bookmark

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Espere que vaja tot be en Madrid, però, s'ha plantejat que hi han molts "treballadors" municipals, amb hotel pagat per l'ajuntament que no deurien estar allí perquè no tenen cap relació amb el turisme?

Lo dels embaixadors estava be, però estan davaluant eixa figura.

Anónimo dijo...

De Gandia no ho sé, però jo conec a gent que ha anat a FITUR en "tots els gastos pagats" per l'Ajuntament de ROTOVA (l'ALCALDE ES EL FAMÓS DIPUTAT DE TURISME)i no te res a vore amb el turisme ni amb l'Ajuntament. Tan sols són "amics" del famós diputat que ens representa a FITUR.

Que ho passe bé senyor Alcalde.

Anónimo dijo...

Nos gustaría señor alcalde, saber cual es su opinión sobre la situación actual del PP.

La pregunta es bien sencilla, ¿si usted fuera militante del PP (que tampoco sería tan extraño), quien desearía que fuera su lider, Fernando Mut o Arturo Torró?

Hemos visto la nueva sede del pp, y asusta ver lo bien que está y la cantidad de actos y trabajo que están haciendo.

diga algo.

Gracias.

Browner...Seguro? dijo...

Lo de los embajadores esta bien, siempre que sea gente que realmente lo vaya a demostrar, si no tampoco tiene tanta utilidad.. ¿por ejemplo que actos o que difusion hicieron los embajadores del año pasado en favor de Gandia? y por cierto, creo que hay un error y el periodista no es de As si no de Marca (que es la competencia).. y seguramente se va a molestar con esta referencia equivocada

Anónimo dijo...

Señor alcalde.

Sólo decirle que en materia de turismo usted y su gobierno han sido unos incompetentes y por supuesto el responsable primero es usted y el segundo Monica Richart.

Ah y ya esta bien que se vaya todo el mundo alli con gastos pagados por todos los ciudadanos.