sábado, 20 de enero de 2007

LA PRIMERA SETMANA EN LA XARXA.


Després de quasi una setmana escrivint este diari digital, he tret algunes conclusions que m’agradaria compartir:

PRIMERA.- Cada dia tinc més idees i més temes per a contar-vos així que, moltes vegades no sé quins triar. Per exemple: vull parlar de les llegendes urbanes que circulen sobre l´ajuntament, també cóm se sent un candidat com a persona que pot guanyar o perdre, què difícil és fer dieta tenint gana i sent alcalde... Vull explicar que no existeix millor dedicació, per a ser cada dia millor persona, que la ser polític (en contra de l’opinió d’alguns). A més a més, la meua actualitat, que un dia m'ompli i un altre em desborda, on tots els dies poden ser motiu de comentari.

SEGONA.- No està cansant-me açò de seure cada nit davant l’ordinador, sinó més bé tot el contrari. Està servint-me per a parlar tots els dies quan arribe a casa, amb Maria, sobre el que escriuré o allò que m’heu fet arribar. És un altra forma de comentar la jornada i compartir inquietuds.

TERCERA.- Com a apassionat de la discusió i la conversa, em tempta contestar els comentaris i les preguntes tan interessants que em feu arribar (no només les del correu electrònic). Intentaré fer-ho poc a poc o, si és necessari, obriré una pàgina web per a tal efecte (sé que tinc pendent tractar més la dinàmica de les obres, els comerços xinesos i alguna altra qüestió que s’ha quedat penjada en el blog...)

QUARTA.- Sou molt més educats i respectuosos del que molts es pensaven i, de moment, he pogut publicar tots els vostres comentaris.

Gràcies pel vostre respecte i, en moltes ocasions, l'afecte i complicitat.

Fins demà.

Share/Bookmark

3 comentarios:

Elíptico dijo...

Quant al disseny del blog, pense que hauries de mostrar més textos per pàgina. És a dir, no sols mostrar un en la pàgina de entrada, si no uns 5, així la gent q no els visita dia a dia, pot llegir-los sense la necesitat de haver de clicar al l'arxiu del mes corresponent.
A més a més, a la capçalera hi ha un buit en blanc que no queda massa bé. Mira de posar una panoràmica bonica de la ciutat(que hi han moltes), o quasevol altra cosa del teu gust.
Res més, tan sols uns quants consells.
Per la resta perfecte.

Anónimo dijo...

Sus palabras no dejan de sorprendernos... y es que si leyendas circulan por nuestra ciudad, que no deja de ser pueblo, por el rápido ir y venir de cotilleos y demás, usted se interesa por ellas: "vull parlar de les llegendes urbanes que circulen sobre l´ajuntament".
Por lo tanto, aquí va una leyenda, digna de "EL TOMATE":

Se dice, se comenta, se rumorea... que el alcalde de Gandía, cuando se encuentra por la calle con el señor Antonio, más conocido por Toni o "tormento" (mítico personaje gandiense por excelencia), le hace entrega de una cantidad simbólica, 2 euros, por los servicios prestados en cuanto a desprestigio del grupo popular...

Para legitimar este rumor, véase el siguiente link, en el que aparece el señor Antonio realizando comentarios sobre la política gandiense...

http://www.youtube.com/watch?v=L5eOdPSqr-4

Ya que estamos, preséntenlo a las próximas primarias socialistas...

abrazos.

Browner...Seguro? dijo...

Un par de cosas, ese dia que decidas escribir sobre cosas que se dicen o que quedan por ahi en el aire, estaria bien que dedicases unas lineas a explicar porque ultimamente cada obra privada coge todo el trozo de acera y calzada que le da la gana con el consiguiente perjuicio para los peatones y las plazas de aparcamiento esa moda es nueva y no se porque, tambien porque hay gente que aparca siempre el mismo coche en el mismo sitio encima de la acera (c/calderon de la barca) y por mas que se le diga a la policia municipal sigue aparcando como si tal cosa, y de esto llevamos ya un año...

Y por ultimo como dice "eliptico" si que es un poco complicado leer el blog con un solo tema en la pagina, eso lo podrias cambiar