domingo, 20 de marzo de 2011

20 DE MARÇ - 22 DE MAIG

Hui és 20 de Març. Ja s’han cremat les falles i, amb el foc, els fallers cremen les crítiques i els pensaments que les han provocat. A mi m’agradaria- ho dic amb tota la sinceritat- que el dia 22 de Maig, amb l’obertura de les urnes, es cremaren també totes les malíxies i complexos dels polítics d’esta legislatura. El poble haurà parlat i ens tocarà fer la nostra feina: treballar amb tota la nostra capacitat pels ciutadans de Gandia.

Si fem balanç, crec que podem sentir-nos orgullosos del que hem fet a Gandia, amb la participació i complicitat de molts ciutadans. En mig de la pitjor crisi econòmica general que es recorda, Gandia ha millorat molt. L’hem feta més agradable, amb més serveis, més qualitat de vida i més competitiva de cara al futur. I no ho dic soles jo ni les enquestes dels mitjans, ho diuen amb més força que ningú aquelles persones que no són de Gandia i venen a admirar-la.

Millor ho haguérem fet, segur, si ens hagueren ajudat un poquet els partits polítics de l’oposició. Ahi hem tingut que suportar (per si no teníem prou amb la crisi) les trampes, boicots i els NO del PP del Sr. Torró. Hem vist que sempre hi ha un PERÒ interessat per part del Bloc de Facund i Moya. Mai compartiré ni que es miren tant el melic, ni que triaren estar en l’oposició esta legislatura perquè Gandia no va apreciar suficientment la seua tasca en l’anterior.

Però, sense compartir eixes actituds, si que puc entendre alguns comportaments. De fet, passa en l’ oposició d’alguns altres llocs, perquè deu ser difícil treballar a favor de la teua ciutat sense que acabe beneficiant-se l’alcalde. I, clar, amb això no poden!

Queden dos mesos per a que tinga lloc el dia de la festa de la democràcia, el de donar-li la veu i la decisió als ciutadans de Gandia. Dos mesos apassionants de feina. Dos mesos per argumentar , per a rebatre, per a consensuar i fer propostes amb els ciutadans. Tenim dos mesos per vèncer i convèncer. Tenim dos mesos per guanyar i fer-ho amb una majoria suficient, per a que guanye Gandia.

Ànim... i a aconseguir-ho, que sou els millors!
Share/Bookmark

2 comentarios:

Browner dijo...

Esperem que siga aixina per el be de Gandia, els del corruPPcio no poden guanyar... no deuen guanyar..per el be de Gandia i dels Gandians

MARCUS BRODY dijo...

Esta es la GANDIA que queremos los ciudadanos con sus defectos y sus virtudes.¡Por favor sr.ORENGO!no deje que el oportunismo llegue a GANDIA,"PONGANSÉ LAS PILAS".
SALUDOS.